MENU burger_bl

Se våra tjänster

Kontaktperson

Meet our lawyers John Tengström

Telefon
+46(0)8-518 166 81 john.tengstrom@excellolaw.se

Tjänster för entreprenörer – av entreprenörer

Vi arbetar med entreprenörer. Entreprenörer som är innovativa, drivna och har spännande planer för utvecklingen av sin verksamhet.

Samtidigt är de aktsamma och vill säkerställa att verksamheten är väl strukturerad liksom att deras unika fördelar är väl skyddade. Det finns inte utrymme för brister i kritiska områden som finansieringsavtal, affärsrelationen mellan delägarna, verksamhetsavgörande avtal eller immateriella rättigheter. Områden där oklarhet eller problem skulle kunna begränsa företagets handlingsfrihet eller påverka en framtida värdering inför en försäljning.

Vår klienter har samma höga förväntningar på sina rådgivare som på sig själva. Därför söker de advokater som tänker och beter sig som affärsmän, som dessutom skickar en rimlig faktura utan negativa överraskningar – och viktigast av allt: rådgivare som verkligen lyssnar efter vad entreprenörer behöver. Det gjorde vi. Som svar har vi tagit fram ett exklusivt fastpriserbjudande för affärsjuridiska lösningar anpassat efter den fas som entreprenörer befinner sig i företagsbyggandet. Dessutom har vi ändrat den traditionella advokatbyråns affärsmodell för att ge våra advokater friheten att fokusera 100 % av sin arbetsdag på klienternas behov.

Rådgivning utan obehagliga överraskningar

  • Tillgång till våra fastprislösningar. Ta en titt på våra paket med juridiska dokument – från att etablera verksamheten till att ta in investerare – tillgängliga för ett fast pris utan dolda överraskningar

  • Ta fram dina egna juridiska dokument med stöd av vårt mallbibliotek. Du kan när som helst ta stöd av våra jurister.

  • Ta hjälp av våra advokater från början. Föredrar du att diskutera med en advokat från början så ser vi till att du får stöd av den person som har de bästa kvalifikationerna för att stödja dig och din verksamhet bäst.

  • Våra advokater har en gedigen erfarenhet och de flesta har tidigare arbetat hos välrenommerade advokatbyråer. Vi är också affärsmän av egen kraft. Vi säger inte bara att vi förstår entreprenörens verksamhet, vi är själva entreprenörer och passionerat drivna för att stödja entreprenörer på alla sätt vi kan för att de ska lyckas med sin verksamhet.