MENU burger_bl

Se våra tjänster

Kontaktperson

Meet our lawyers John Tengström

Telefon
+46(0)8-518 166 81 john.tengstrom@excellolaw.se

Tillväxtbolag

Vi arbetar med bolag som redan har en snabb tillväxt, men som vill bli större och ännu bättre.

Med den pressade situation som tillväxtbolag ofta har avseende tillgänglig tid och resurser vill de ha mer än bara en förteckning av juridiska discipliner och en imponerande personallista från sin advokatbyrå. De vill ha förutsebarhet och tydlighet om kostnader, tillgång till seniora erfarna rådgivare som kan hjälper till med handfasta råd, som är proaktiva och säkerställer tillväxtföretagets affärsmässiga position, och som faktiskt ringer tillbaka direkt. Självklarheter kan man tycka, men inte alltid hos den traditionella advokatbyråer om klienten inte uppskattas som tillräckligt stor och lönsam.

Detta är ett av de goda skäl som gjorde att vi ändrade på den traditionella advokatbyråns affärsmodell och istället gav våra advokater friheten att fokusera 100 % av sin arbetsdag på klienternas behov. Det är också skälet till att vi tagit fram en samling tjänster som är anpassade för att ge tillväxtföretaget större kontroll över sina juridiska kostnader, tillgång till nödvändiga resurser och 100 % fokus från sin advokat.

Tjänster för tillväxtbolag

  • Tillgång till våra fastprislösningar. Ta en titt på våra paket med juridiska dokument – från att etablera verksamheten till att ta in investerare – tillgängliga för ett fast pris utan dolda överraskningar

  • Ta fram dina egna juridiska dokument med stöd av vårt mallbibliotek. Du kan när som helst ta stöd av våra jurister.

  • Ta hjälp av våra advokater från början. Föredrar du att diskutera med en advokat från början så ser vi till att du får stöd av den person som har de kvalifikationer som stödjer dig bäst. Våra advokater har en gedigen erfarenhet och de flesta har tidigare arbetat hos välrenommerade advokatbyråer. Vi är också affärsmän av egen kraft så vi förstår de utomordentliga möjligheter och utmaningar som ligger i att driva ett tillväxtbolag.

  • Upptäck vår flextjänst: Ibland behöver tillväxtföretaget en jurist som arbetar dagligdags i verksamheten med t ex särskilda projekt eller som förstärkning till det befintliga juristteamet. Vi hjälper tillväxtföretag att nå sina mål utan att anställa.