MENU burger_bl

Kontakt info

Joakim Sundqvist Joakim Sundqvist

Telefon:
+46(0)8-518 166 84
+46(0)707-220 000 joakim.sundqvist@excellolaw.se
Joakim Sundqvist

Joakim Sundqvist

Kompetensområden:

Företagsöverlåtelser och Investeringar, Bolagsfrågor och aktiemarknad, Kommersiella avtal, Avancerade produkter & teknologi, Tvistelösning, Fastigheter, Energi

Om:

Med bakgrund från riskkapital och corporate finance har Joakim utvecklat en gedigen kunskap om kommersiella sammanhang. Joakims juridiska erfarenhet och breda förståelse för hur ekonomiska realiteter hänger ihop med avtalsvillkor gör honom väl positionerad att förhandla och dokumentera dina affärer eller redovisa svårfångade samband pedagogiskt inför rätten. Han har gjort fler företagsaffärer än antalet gånger du skjutsat barnen till träningen och uppskattar skönheten i den perfekta avtalsmekanismen för beräkning av tilläggsköpeskilling.

En advokat som både kan räkna och har affärssinne. Ganska ovanligt i sig, men Joakim kombinerar detta med en fingertoppskänsla vid förhandlingsbordet och en aldrig tynande dröm om att vara den snabbaste cyklisten på Värmdövägen.

Kunderna gillar Joakims engagemang och att han talar flytande sunt förnuft. Den positiva person han är med en ”aldrig ge upp” inställning, vars enda moln på himlen är det som ger snö under cykelsäsongen, gör Joakim till det stöd man behöver i med som i motgång.

Erfarenhet:

Advokat/Partner

Kvalifikationer:

  • Advokat/Partner